25.05.16

I løbet af de sidste fem år er antallet af professionelle vinskabe i danske hjem vokset eksplosivt.
Tidligere var vinskabet forbeholdt restauranter, men det har ændret sig markant de seneste år.
Det oplever Vestfrost Household, som leverer nogle af de mest eftertragtede vinskabe på markedet.

 

Den korrekte temperatur er noget af det vigtigste for at opbevare vin korrekt. Måske kender du det, at du har købt en god flaske vin, som ender med at slumre ved 25° C i træreolen, inden den skal nydes?

Konsekvensen kan være en kedelig vinoplevese. Undersøgelser viser, at vi gemmer vores vine for varmt, og det betyder, at iltningen og modningsprocessen accelererer. Resultatet kan være en vin, som er væsentligt forringet i smag og udseende.

 

Opbevaring at lette og tunge vine

Ung og prisvenlig vin skal gerne på køl for at bibeholde den frugtagtige smag. Vinen bliver nemlig ikke bedre med tiden. Vin, der bliver bedre af modning, kræver en ensartet temperatur og optimal luftfugtighed. Målet er at simulere en vinkælder på 11–13° C og en relativ luftfugtighed på 50-75 %.

 

Vin i klædeskabet

Marketingansvarlig hos Vestfrost Household, Maria Almind, fortæller, at Vestfrost har spurgt deres følgere på Facebook om, hvor de opbevarer vin. De kreative gemmesteder er mange. – Et af vin-entusiastens mest populære gemmesteder er i klædeskabet, hvor vinene ligger mørkt og køligt. Det er kreativt, men ikke alle i husstanden er lige tilfredse med den opbevaringsløsning, udtaler Maria Almind.

 
Professionelle vinskabe rykker ind i boligen

Hos Vestfrost oplever man et stigende antal private vinsamlere, som ønsker professionel, dansk kvalitet. Når der investeres i vin, er det nødvendigt for et optimalt resultat at sikre korrekt modning og opbevaring for de indkøbte dråber – og derfor skal man kunne stole på kvaliteten, forklarer Maria Almind.

 

 

Nyheder – MADE in Denmark

I mere end 25 år har Vestfrost leveret dansk-producerede vinskabe til professionel og privat brug. I 2016 kommer virksomheden med en række nye vinskabe, som i højere grad er tilpasset private boliger i design og i størrelse, som derved kan være med til hjælpe endnu flere med at få den bedste oplevelse ud af vinen, og ikke mindst med at få mere plads i klædeskabet.

Se nyhederne her