Konkurrence-vilkår

 

Krav til deltagere

For at deltage i Vestfrosts konkurrencer, skal du være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. I nogle konkurrencer er det dog en betingelse, at deltageren i forvejen ejer et Vestfrost-produkt.  I givet fald vil dette være oplyst i selve konkurrenceopslaget. Du kan kun deltage én gang per profil. Har du flere profiler, bedes du kun deltage med en af disse. Ansatte ved Vestfrost Household A/S og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen

For yderligere betingelser for deltagelse i konkurrencer henvises til konkurrenceopslaget. Her vil du kunne se, hvor længe konkurrence løber, hvad du kan vinde, og hvordan du deltager. Blandt alle de, der opfylder betingelserne, er der tale om tilfældig udvælgelse af vinderen.

 

Kontakt til deltagere

Deltager du i en konkurrence på Facebook, giver du samtidig tilladelse til, at Vestfrost må kontakte dig direkte og offentliggøre dig, som vinder af konkurrencen ved brug af profilnavn og/eller profilbillede. 

Dine kommentarer eller billeder, du har slået op på Vestfrosts Facebookside, som en del af konkurrencedeltagelsen, må anvendes af Vestfrost Household A/S til omtale, annoncering og anden markedsføring i de medier Vestfrost Household finder egnet til formålet. Brugsretten til disse har intet udløb.

I forbindelse med deltagelsen giver du samtykke til, at Vestfrost må anmode dig om at indsende information omkring din brug af produktet, som fx anmeldelser af produktet, billeder af produktet efter installation og lignende.

 

Præmier

Annoncering af vinder

Efter annoncering af vinderen på Facebook, har denne 48 timer til at gøre krav på sin præmie. Dette gøres ved at kontakte Vestfrost med kontaktdata og adresseoplysninger. Har Vestfrost ikke modtaget en skriftlig information fra vinderen inden for 48 timer, trækker Vestfrost en ny vinder.

 

Afhentning

De udloddede præmier kan afhentes ved din lokale forhandler. Når vi har modtaget information om din adresse, vil du få at vide, hvor din nærmeste Vestfrost-forhandler bor samt en dato for afhentning. Du skal selv arrangere afhentning og levering med forhandleren. En eventuel levering sker for egen regning. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller videresælges. Ved videresalg vil du blive opkrævet for den handlede pris/produktets markedsværdi.  

Er du i tvivl eller har du spørgsmål til vilkårene, er du velkommen til at sende en mail til:

mal@vestfrost.dk